Zelf leren klussen met de kluscursus van klusvrouw Annelies

Zelf leren klussen met klusvrouw Annelies
Zelf leren klussen met klusvrouw Annelies
Foto: Klusbedrijf Annelies

Niets zo leuk dan klussen in je eigen huis. Veel mensen willen leren klussen en dat kan met de kluscursus van klusvrouw Annelies Bos.

Hoe gebruik ik een boor en welke? Hoe zit het met elektra en water? Welk gereedschap gebruik ik waarvoor en hoe pak ik een klus in mijn huis het beste aan? Het zijn vragen die worden beantwoord in de kluscursus van Annelies. Zelf is ze al ruim tien jaar eigenaar van klusbedrijf Annelies en zegt: ”Regelmatig vragen vrouwen mij om advies of hulp bij kleine en grotere klussen in en om het huis. Vaak hebben ze niet de (basis)kennis of het zelfvertrouwen om aan de slag te gaan.

Annelies: ”Ik loop al jaren rond met het idee om een kluscursus aan te bieden aan deze groep geïnteresseerde en enthousiaste nieuwe klussers. Want niets is zo leuk dan klussen in je eigen huis!  Zelf klussen uitvoeren vraagt een beetje (basis)kennis, wat zelfvertrouwen en veel enthousiasme. De kluscursus is voor mannen en vrouwen.”

Op het moment is er 1 basis kluscursus van drie dagdelen, maar ik ben bezig om meerdere cursussen te ontwikkelen waarin drie hoofdthema’s zijn:

  • Bevestigen: ophangen materialen, boren, schroeven, lijmen en pluggen
  • Elektra: Stekkers, bedrading, dimmers, trafo’s, lampen
  • Water: kranen, binnenwerken/leertjes, koppelingen, hoofdkraan, sifon

Op de website www.klusbedrijfannelies.nl/kluscursus is meer informatie te vinden en wat de cursussen inhouden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen