VC Zwolle topvolleybal trekt Frederique van der Veen als nieuwe speelster aan

Frederique van Veen
Frederique van Veen
Foto: VC Zwolle Topvolleybal

Frederique van Veen verruilt VC Spaarnestad voor VC Zwolle Topvolleybal. Met deze overstap maakt ze voor het eerst haar opwachting in de eredivisie.

De 19-jarige Van Veen versterkt daarmee de selectie voor het nieuwe seizoen. Ze speelde bij VC Spaarnestad en komt naar Zwolle vanwege de filosofie van de club. De keuze van Frederique past in de filosofie van Djopzz VC Topvolleybal om jonge talentvolle speelsters aan haar selectie toe te voegen. Met de komst van Van Veen komt de selectie op 12 speelsters, waar nog ruimte is voor een middenspeelster.

Frederique van Veen reageert enthousiast op haar overstap: “VC Zwolle Topvolleybal geeft mij de mogelijkheid om te volleyballen in de top van Nederland en dat is een hele mooie kans die ik graag met beide handen aangrijp.“ VC Zwolle Topvolleybal is blij met de komst van Frederique van Veen en kijkt uit naar haar bijdrage aan het team. Met deze aanwinst hoopt de club in het nieuwe seizoen weer een stap voorwaarts te zetten richting de top in de eredivisie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen