Radio Zwolle live met de Dekselse Dagen bij Kringloop Nieuwe Veerallee

Dekselse Dagen van Radio Zwolle bij Kringloop Deksels
Dekselse Dagen van Radio Zwolle bij Kringloop Deksels
Foto: Radio Zwolle

Twee dagen komt Radio Zwolle live vanuit de Kringloop aan de Nieuwe Veerallee. Vanmiddag om 12.00 uur begint de uitzending. Ook morgen zijn ze nog live te zien en live online te horen.

De Dekselse Dagen bint om 12.00 uur met de komst van Nadieh Hoeksma van Kunstbende. Ze vertelt in het programma van Esther de Jong over de programmering van het Bevrijdingsfestival en over Kunstbende. Een uur later schuift Luc Mats aan. Het vertelt over zijn winst op Kunstbende en komt ook spelen. In Bijna Weekend, van 14.00 uur tot 16.00 uur, is onder meer Rick Tempelaar te gast. Giuseppe Schonberger en Trudi Spoor presenteren het programma.

Morgen, zaterdag 29 april, is onder meer Thomas van Travers Zwolle Oost de gast met het onderwerp het vriendenboekje. Ook is er een gesprek over agrarische kinderopvang. Ilona en Heleen presenteren het programma. Ilja van Tongeren presenteert het programma Over de Tong tussen 12.00 en 14.00 uur. Daarna neemt Hanneke Hamer de presentatie over in het Hanzemagazine. Gasten zijn onder meer Minke Kraijer als organisator Zwols dictee en Tante Kippe (Rita Jansen) met Zwolse liedjes.

Wie wil zien hoe radio gemaakt wordt kan komen kijken bij de Kringloop aan de Veerallee.

Kijk hoe radio Zwolle is te beluisteren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen