Stichting IJsselbiënnale zoekt vrijwilligers voor de IJsselbiënnale 2023

Foto: IJsselbiennale

Stichting IJsselbiënnale zoekt vrijwilligers voor de IJsselbiënnale 2023. Met name voor het startpunt in Zwolle bij Centrale Harculo zijn nog mensen nodig.

Stichting IJsselbiënnale houdt dit jaar de derde IJsselbiënnale die van 17 juni tot en met 17 september wordt gehouden in de IJsselvallei. Er worden enthousiaste vrijwilligers gezocht voor het  het beheren van locaties en het supposten bij kunstwerken op een aantal plekken, waar onder het startpunt bij de voormalige IJsselcentrale.

IJsselbiënnale 2023 is een bijzondere kunstmanifestatie langs de IJssel met als thema de impact van klimaatverandering op het landschap. De fietsroute van ruim 100 kilometer voert de bezoeker van Ellecom tot en metKampen door het landschap van de mooiste rivier van het land langs de kunstwerken en de vele activiteiten. De route van de IJsselbiënnale 2023 is opgedeeld in vijf kleine etappes die ieder een eigen startlocatie hebben. De startlocaties zijn beginpunten van de route, locaties voor een kunstwerk uit de buitententoonstelling, verkooppunt én bieden onderdak aan de groepstentoonstellingen van het programma Nevengeul.

De vrijwilliger is verantwoordelijk voor het ontvangen van bezoekers, geeft informatie, helpt met eventuele vragen en verkoopt de reisgidsen. Wie het leuk vindt om te werken op een bijzondere locatie, zoals de voormalige IJsselcentrale, kan zich aanmelden via [email protected]. Aanmelden op de vrijwilligersbijeenkomst in het Kunstenlab in Deventer op 25 april kan ook. Kijk voor meer informatie is ook te vinden op de website www.ijsselbiennale.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen