Zwemloop in het Openluchtbad in Zwolle op 13 mei

Foto: Terp3

De zwemloop in het Openluchtbad in Zwolle van Terp3 wordt dit jaar gehouden op 13 mei. Het is alweer de vijfde editie.

Bij de zwemloop zwemmen de deelnemers eerst een aantal baantjes in het Openluchtbad en rennen daarna één of meerdere rondes over en rond het terrein van het zwembad. Het is ook mogelijk om als duo mee te doen, dus met een zwemmer en een hardloper.

De zwemloop begint 13 mei met twee afstanden voor de jeugd (van 8 t/m 15 jaar), daarna zijn de senioren (16+) aan de beurt. Voor kinderen van 8 jaar en ouder zijn de afstanden 100 meter zwemmen en een kilometer hardlopen. De jeugd van 12 jaar en ouder zijn de afstanden 200 meter zwemmen en twee kilometer hardlopen. De start is om 17.30 uur.  Iedereen van 16 jaar en ouder kan meedoen aan de zwemloop over 500 meter zwemmen en vijf kilometer hardlopen. De vrouwen starten om 18.15 uur en de mannen een uur later. Inschrijven kan via de website van Terp3. Inschrijven kan tot en met 9 mei. Op de dag zelf inschrijven is niet mogelijk.

Vrijwilligers

Zoals elk evenement kan ook de organisatie van de zwemloop niet zonder vrijwilligers. De organisatie zoekt vooral vrijwilligers om baantjes te tellen en zwemtijden te noteren. Maar bijvoorbeeld ook om te helpen op het loopparcours en bij de finish. Wie graag meehelpen om de zwemloop tot een succes te maken kan zich melden via [email protected].
De zwemloop wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal trouwe partners. In de organisatie werken triathlonvereniging Triade, Terp 3 en de Vereniging Openluchtbad Zwolle samen om alles in
goede banen te leiden. Dankzij de ondersteuning van Bureau CK, Lumen Hotel & Events, Sportspeciaalzaak Reuvers, Lopers Company Zwolle, Spar Zwolle en Sailfish belooft het weer een
mooi evenement te worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen