68e voorjaarskermis op de Turfmarkt

Foto: Pexels

De voorjaarskermis wordt dit jaar voor de 68e keer gehouden voor de vrienden van de Vuurvogel. Van 14 tot en met 19 april is het weer zwieren en draaien op de Turfmarkt.

Na een paar jaar afwezigheid is de voorjaarskermis weer terug op de Turfmarkt. Half april kan iedere liefhebber daar terecht om te genieten van kermisvertier. Ook dit jaar zijn er weer tal van attracties zoals de autoscooter, de breakdance, de trampoline, draaimolen, schiettent, een zweefmolen, diverse gok- en spelletjes en het familierad. Ook voor de inwendige mens is er voldoende te krijgen zoals oliebollen en churros.

De kermis begint op vrijdag 14 april om 15.00 uur, maar de Turfmarkt wordt al vanaf 11 april na 18.00 uur autovrij gemaakt voor de opbouw van de kermis. Daarna duurt de kermis zes dagen tot en met woensdag 19 april. Iedere dag is de kermis van 15.00 uur tot 22.00 uur geopend, in het weekeinde van 13.00 uur tot 23.00 op zaterdag en op zondag tot 22.00 uur. Pas in de middag van 20 april kan er weer worden geparkeerd op de Turfmarkt.

De kermis wordt gehouden ten bate van de Vuurvogel, een organisatie met jeugdorkesten en -koren. De Vuurvogel heeft zelf ook een rol tijdens de kermis. Op 14 april om 19.00 uur zijn de blazers van het jeugdsymfonieorkest te horen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen