Gratis politietraining voor de horeca op 28 maart en 4 april in Stadscafé Blij

Foto: Google Maps

De werkgroep KVO-U, waar ook KHN Zwolle en Regio Zwolle deel van uitmaakt, politie Zwolle en het ZwolleFonds geven een horeca – politietraining, expliciet gericht op aanhoudingstechnieken. De training is bedoeld voor  portiers en handhavers van gemeente Zwolle. De training wordt gratis aangeboden op 28 maart en 4 april.

In de ochtend wordt er voor het horecapersoneel en de portiers een training gehouden, expliciet gericht op aanhoudingstechnieken. Waar liggen de grenzen en wat kan er wel of niet gedaan worden bij agressief gedrag?

Na de lunch, die verzorgt wordt door het team van Stadscafé Blij, volgt er in de middag een training met de politie. Er wordt een avond nagebootst met verschillende vormen van geweld die wij als horeca en zij als politie tegenkomen. Vanuit de politie zal er getraind worden met paarden, honden en het horecateam van politie Zwolle. Daarnaast sluit de afdeling Toezicht & Handhaving van de gemeente Zwolle aan bij de training. Studenten van Landstede zullen in het middagprogramma tegenspel bieden.

Het doel van de training is het onderhouden van vaardigheden, alsmede het trainen met portiers en handhavers van gemeente Zwolle.

De training wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel bij Het Vliegende Paard in de Voorstraat 17-19 in Zwolle.

Opgeven voor één van de data kan door een mail te sturen naar de voorzitter van het KVU-overleg, Mark Corporaal via [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen