Koorbazen speelt zeven keer de muziektheatervoorstelling No man’s land in Gerrits Tuin

Foto: Koorbazen

Koorbazen, het 55-koppige a capella mannenkoor, presenteert in april een reeks muziektheatervoorstellingen op een bijzondere locatie: Gerrits Tuin in Zwolle. De voorstelling No Man’s Land speelt maar liefst 7 keer van 7 tot en met 16 april.

Koorbazen; een eindeloos experiment in muziek, theater en performing arts waarin 55 mannenlevens, 55 stemmen en 55 verhalen samenkomen. De in het zwartgeklede mannen, variërend van 18 tot 80 jaar, vallen op bij publiek en programmeurs. Zo stond Koorbazen onder andere in AFAS Live, op het podium bij tv-programma Khalid & Sophie (NPO 1) en diverse festivals waaronder Zwarte Cross waar ze ook dit jaar weer te zien zijn. Daarnaast produceren zij eigen muziektheatervoorstellingen.

No Man’s Land

De voorstelling No Man’s Land is meer dan een concert. Deze locatievoorstelling is een samensmelting van muziek, theater en performing arts. Intieme nummers worden afgewisseld met rauwe kracht. Meerstemmige zang wordt versterkt door beatbox, rap en spoken word. Het publiek stapt voor even in een andere wereld. Met gebruik van diverse songs en persoonlijke verhalen van de bazen, wordt het publiek meegenomen in het niemandsland van 55 zwarte lijsters. Where we come one.

Koorbazen kiest niet voor een kant-en-klare concertlocatie met rode pluche stoelen maar gaat juist op zoek naar unieke, rauwe plekken in de stad om deze geheel naar eigen hand te kunnen zetten. De voorstelling wordt gespeeld op een buitenlocatie in Zwolle. Omlijst door wonderlijke attributen, maakt Koorbazen een voorstelling in een post-apocalyptische setting, nadat de beschaafde wereld is vergaan.

No Man’s Land gaat op vrijdag 7 april (Goede Vrijdag) in première, en is tot en met zondag 16 april te zien in Zwolle. Kaarten zijn nu te koop via www.koorbazen.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen