In beeld: vrouw die andere vrouw duwde en daarbij zwaar gewond raakte op station Zwolle

Station Zwolle
Station Zwolle
Foto: Redactie

De vrouw die op 6 januari een 68-jarige vrouw duwde terwijl ze door de poortjes van het station wilde glippen staat volop op de camera. De gevallen vrouw raakte ernstig gewond. De politie is op zoek naar de duwster. De politie dreigde begin deze maand de beelden openbaar te maken via Plaats Delict van RTV Oost. De vrouw heeft zich inmiddels gemeld

Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte achter de vrouw aanliep om zo achter haar door de poortjes te kunnen lopen. Het slachtoffer sprak haar hierop aan en probeerde haar tegen te houden. Daar was de verdachte het blijkbaar niet mee eens, want ze gaf haar een duw waardoor de vrouw viel. De verdachte hielp de vrouw nog wel overeind, maar liep daarna weg.Het slachtoffer brak haar dijbeen en moest zelfs geopereerd worden. De vrouw die haar duwde had waarschijnlijk niet de bedoeling om zoveel letsel te veroorzaken, maar had moeten weten dat als je iemand zo omverduwt dit letsel zou veroorzaken.
De grote vraag is: wie is deze vrouw?
ContactInformatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen