Landstede Hammers maakt zich vol strijdlust klaar voor de historische bekerfinale tegen ZZ Leiden

Foto: Landstede Hammers

Na het winnen van de halve finale basketbal tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord staat Landstede Hammers zondag 12 maart in de finale tegen ZZ Leiden. De finale begint om 16.00 uur in Victorium.

Al in de BNXT-League stonden de beide ploegen tegenover elkaar. In Leiden was ZZ sterker en won met 76 tegen 65 van de Zwollenaren. In eigen huis waren de Hammers nipt sterker en werd het 84 tegen 83. Het is de opmaat voor een spannend duel.

Historische wedstrijd

De bekerfinale zondag is een uniek en historisch event voor de Landstede Hammers: het zou, bij winst, de eerste beker ooit betekenen voor de club. De spelers verwachten een volle zaal met een enthousiast publiek. Kaarten voor de wedstrijd zijn te koop via de ticketshop van de NBB. Let op: het is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij om de laatste paar kaartjes te bemachtigen!

Dresscode wit

Van het publiek wordt wel verwacht dat het in witte kleding naar het duel komt, omdat de Hammers in hun witte thuis tenues zullen spelen. Wie zondag het duel wil zien kan dit doen via de livestream van de NOS, een deel wordt ook nog live op televisie uitgezonden door de omroep.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen