Politie tast nog in het duister overvaller sushizaak

De sushizaak aan de Dobbe in Zwolle
De sushizaak aan de Dobbe in Zwolle
Foto: Still Politie

De politie heeft nog geen idee wie op 6 januari de sushizaak aan de Dobbe in Zwolle overviel. Rond 21:15 uur kwam een gewapende man de sushi zaak binnen. De man richtte zijn wapen op de aanwezige klanten en medewerker en eiste geld. Na de overval ging hij er rennend vandoor.

De jongeman kwam de sushi zaak binnen en bedreigde de aanwezige klanten en medewerkers. De zaak is dan eigenlijk al dicht en er staat niemand meer bij de kassa. De overvaller sloeg met een vuurwapen op de balie en schreeuwde dat hij geld wilde. Omdat iedereen op afstand bleef liep de overvaller zelf naar de kassa. Ondertussen laadde hij het vuurwapen door. Een man die dichtbij stond was de klos, hij werd met de achterkant van het wapen op z’n hoofd geslagen. Daarna richtte de overvaller het wapen op andere mensen in de zaak en schreeuwde weer om geld, maar al gauw ontdekte hij dat niemand de kassa open maakte. De overvaller ging er rennend vandoor en verdween in een steegje tussen de apotheek en de Zeeman.

Signalement

Het gaat om een jongeman, hij heeft een slank postuur. Hij droeg deze avond donkere kleding en had een capuchon over zijn hoofd. Voor zijn mond en neus droeg hij vermoedelijk een bandana. De politie doet nog steeds uitgebreid onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Wie heeft er meer informatie over deze overval? Weet jij meer? Tip de politie, dat  kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem (MMA) 0800-7000 of via  0900-8844.

https://www.youtube.com/watch?v=XCwfL5xVqwQ

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen