25 jaar Klein Kerstfeest bij kaarslicht met countertenor Sytse Buwalda

countertenor Sytse Buwalda
countertenor Sytse Buwalda
Foto: Eigen foto

Na twee jaar zonder kerstconcerten viert countertenor Sytse Buwalda op woensdag 21 december eindelijk het 25-jarig jubileum van zijn Klein Kerstfeest bij kaarslicht concert in de Zwolse Doopsgezinde kerk.

Buwalda begon deze traditie in 1996 zodat hij meer tijd met vrienden en familie kon doorbrengen en zingt dit bijzondere concert al sinds 2006 in de Doopsgezinde Kerk van zijn huidige woonplaats Zwolle. Nu, 27 jaar later, is het voor velen het moment om samen het kerstgevoel te krijgen.

Sytse Buwalda over het programma “Dit jubileum jaar zit het concert vol met Zweedse schoonheid en Engelse melancholie. Franse herders gecombineerd met jeugdig Amerikaans kattenkwaad. Maar ook Nederlandse liedjes waarin het publiek een decembernacht meemaakt in mijn geboortedorp Zuiderwoude en meereist met de drie koningen. En tussen dat alles is daar Maria, die zachtjes haar kindje wiegt.”

De speciaal voor dit concert gearrangeerde begeleiding is in handen van pianist/componist Jean van Vugt en zijn broer, violist Berry van Vugt.

Aanvang: 20:00 uur Locatie: Doopsgezinde kerk Zwolle

Kaarten: https://www.sytsebuwalda.nl/concerten/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen