Circus Bossle strijkt voor vijf dagen neer in het Twistvlietpark in Stadshagen

Circus Bossle komt in november naar Zwolle
Circus Bossle komt in november naar Zwolle
Foto: Jans Schulting

De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van woensdag 2 tot en met zaterdag 6 november strijkt het circus neer in Zwolle. De grote circustent wordt opgebouwd in het Twistvlietpark in Stadshagen.

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een vernieuwde show van bijna twee uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op woensdag 2 november om 15.00 uur, donderdag 3 november om 16.30 uur, vrijdag 4 november om 15.00 en 19.00 uur, zaterdag 5 november om 15.00 en 19.00 uur en de laatste voorstelling is op zondag 6 november om 11.00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10.00 tot 11.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Bij het circus kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen