Voorlichting IntermeZZo over acupunctuur bij kanker

 acupunctuur helpt mensen met kanker
acupunctuur helpt mensen met kanker
Foto: Pixabay

Voor mensen die kanker hebben (gehad) kan acupunctuur, aanvullend op de behandelingen in het ziekenhuis, een ondersteunend effect hebben. IntermeZZo, het centrum voor leven met en na kanker in Zwolle, houdt een voorlichtingsbijeenkomst op mandag 14 november van 10.00 tot 12.00 uur.

Acupuncturist Herman Tichelaar komt bij IntermeZZo uitleggen en laten zien hoe acupunctuur werkt en hoe deze aanvullende behandelmogelijkheid kan worden ingezet. Bijvoorbeeld bij lichamelijke klachten, vermoeidheid en concentratieproblemen. Maar ook bij emotionele kanten van het proces kan acupunctuur helpen de balans te hervinden. Tijdens een voorlichting in een kleine groep krijgen de deelnemers informatie en kunnen zij vragen stellen. Bij IntermeZZo worden géén acupunctuurbehandelingen gegeven.

Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst kan via (088) 624 6088 of op locatie bij IntermeZZo. Deelname kost 5 euro per persoon, inclusief een kopje thee of koffie. Parkeren kan gratis voor de deur bij IntermeZZo aan de Dokter Van Thienenweg 1A Zwolle.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen