Winactie ROVA: maak kans op mooie prijzen met goed gescheiden gft

Foto: ROVA

ROVA houdt de winactie door goed gft te scheiden. Wie gft goed scheidt maakt kans op mooie prijzen. Het enige dat hiervoor moet gebeuren is een speciale label aan de container te hangen op de dag dat de container wordt geleegd.

Wie mee wil doen kan een label aanvragen via de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas. De deelnemer ontvangt een brief van de ROVA. Noteer de gegevens op het label en hang het aan de gft-container. Dit kan tussen 14 en 25 november.  Het gaat er om dat de container goed gescheiden gft bevat. In deze periode controleert ROVA willekeurig 10 containers met een label. De medewerkers van de ROVA controleren de container en als deze goed gescheiden is wordt dit beloond met een waardebon van honderd euro die te besteden is bij webshop Verdraaid Goed Product.

De campagne gaat er natuurlijk om dat gft-afval goed wordt gescheiden. Wie scheiden van goed afval belangrijk vindt kan ook een ludieke foto van de gft-container plaatsen op social media met de hashtag #RecyclenmetKlaas.

  • In de voorlichtingscampagne recyclen met Klaas, zoekt Klaas van Kruistum uit wat er met zijn afval gebeurt. Dit keer is gft aan de  beurt. Klaas volgt zijn afval vanaf het moment dat het thuis ontstaat totdat er weer een nieuw product van wordt gemaakt. Op de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas is zijn ontdekkingsreis te volgen. Hierbij laat ROVA zien dat het afval dat thuis wordt gescheiden ook gescheiden blijft.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen