Open dag dahliavereniging Rondom de Peperbus

Foto: Menno van Iperen.

De dahliatuinen van Dahliavereniging Rondom de Peperbus staan in volle bloei. Zaterdag 3 september is er een Open Dag tussen 10.00 en 15.00 uur om een kijkje nemen op beide tuinen aan de Ruusbroecstraat en Park de Wezenlanden. Naast de verkoop van dahlia’s en bloemstukken worden er rondleidingen gegeven.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Ook mensen die bijvoorbeeld al dahlia’s in de eigen tuin hebben staan en meer willen weten over de groei en bloei van deze plant. Of wellicht wel lid willen worden. De mensen van de dahliavereniging vertellen graag meer over deze veelzijdige en vooral kleurrijke bloemen.

Dahliavereniging Rondom de Peperbus heeft twee tuinen in Zwolle: een tuin bij park Wezenlanden (naast de kinderboerderij) en een tuin aan de Ruusbroecstraat (tegenover de brandweer). Naast de verenigingsbedden waar dahlia’s gekweekt worden voor boeketten die naar diverse zorginstellingen in Zwolle worden gebracht, hebben alle leden ook een eigen bed waar zij hun eigen bloemen verzorgen.

Wie meer wil weten over het kweken van dahlia’s kweken of over de dahliavereniging kijk dan op de website www.dahliazwolle.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen