Zwollemalen, twee teams Abbott en twee teams Talentstad fietsen tijdens Homeride 2022

Homeride 2022
Foto: Homeride

Homeride 2022, met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen, doorbijten en vechten tegen de elementen. HomeRide is dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers fietsen met zelfgekozen teams 500 km in 24 uur en laten zich sponsoren voor de Huizen en vakantiehuizen. Zo zorgen we er samen voor dat families dicht bij elkaar kunnen zijn.

Zwolle heeft een afvaardiging van maar liefst vijf teams. Zwollemalen, Abbott met twee teams en ook Talentstad staat met twee teams aan de start. HomeRide start op 25 juni in Rotterdam. Vanuit Rotterdam gaat de route via Utrecht, Arnhem, Zwolle, Almere, Hoofddorp, om vervolgens weer te finishen in Rotterdam op zondag 26 juni.

Checkpoints

Onderweg zijn er verschillende checkpoints waar voldoende faciliteiten aanwezig zijn om even uit te kunnen rusten, de rest van het team op te zoeken, massage of de innerlijke mens te verzorgen. Langs de route en op de checkpoints staan betrokken vrijwilligers en juichende familieleden of teamgenoten. In Zwolle is het checkpoint bij het Deltion College. Naar verwachting komen de renners door op zaterdag 25 juni tussen 18.30 uur en 01.30 uur.

Abbott

De teams van Abbott zeggen:  Hoe mooi is het om via een goed doel aan je eigen fitheid te werken samen met je collega’s. Als Abbott Ride I team gaan we de uitdaging aan om zo fit mogelijk met elkaar aan de start te komen. Tevens gaan we de uitdaging aan om voor het Ronald McDonald huis in Zwolle zo veel mogelijk geld binnen te fietsen. In Zwolle zijn we erg trots dat dit huis bestaat en dat we middels Abbott en als collega’s hier ons steentje aan kunnen bijdragen. We hebben zo langzamerhand al een lange samenwerking en we blijven elkaar steeds weer inspireren om het leven van mensen die het nodig hebben een stukje beter te maken.

Zwollemalen

Het team Zwollemalen komt aan de start met 16 renners. Zij vinden het belangrijk dat ouders bij hun zieke kind kunnen zijn in deze zware periode. De teamleden zijn betrokken en hebben elk hun eigen verhaal met dit goede doel.

Voor Zwollemalen komen aan de start: Amanda KusterArjan aan het RotBernd HuizingBertus KooijmanDennis RiksmanDon KooymanGerda SchutteGerlinde MeijerJoost SchutteMarion WennemarsMartijn MeijerMartijn MellemaPaul SmidPetra van DijkenPetra van der VeerThijs Keuper

Talentstad

Talentstad wil met twee teams een bijdrage leveren aan het fantastische en zo belangrijke initiatief. Wij gunnen iedere ouder met een ziek kind dit warme bad, dat het leed een beetje kan verzachten.

 

De vermoedelijke route door Zwolle van Homeride 2022

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen