N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Ens in beide richtingen dicht na ongeluk bij Kampen

Zwaar ongeluk op de N50 bij Kampen
Zwaar ongeluk op de N50 bij Kampen
Foto: Rijkswaterstaat

De N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Ens in beide richtingen dicht vanwege een ongeluk aan het begin van de middag. Het verkeer wordt omgeleid. Bij het ongeluk is een vrouw uit Kampen om het leven gekomen

Het ongeluk gebeurde rond 13:40 uur. Er waren meerdere hulpdiensten aanwezig, waaronder diverse ambulances en een traumahelikopter. Om hulpdiensten de ruimte te bieden, is de weg in beide richtingen afgesloten. Verkeer richting Zwolle wordt omgeleid vanaf knooppunt Emmeloord om via de A6, A7, A32 en A28. Weggebruikers volgen de borden Joure en Heerenveen. Automobilisten naar Emmeloord worden omgeleid vanaf knooppunt Hattemerbroek via de A28, A32, A7 en A6. Het advies is om de borden Zwolle, Heerenveen en Joure te volgen.

Het onderzoeksteam van de politie is inmiddels op de plek aangekomen en gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Ook is de weginspecteur begonnen met het wegleiden van het ingesloten verkeer. Als gevolg van het ongeluk is een persoon om het leven gekomen. Het gaat om een vrouw van 34 uit Kampen. Ze was de bestuurder van de personenauto. In de auto zaten nog twee minderjarige inzittenden. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De naaste familie is inmiddels geïnformeerd. Het onderzoek door de FO Verkeer is nog gaande en zal ook na het onderzoek ter plaatse nog langer doorgaan. De N50 is daardoor afgesloten.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen