In- en outdoor recreatie Swolland geopend

Escaperooms bij Swolland
Foto: Swolland

Swolland, in- en outdoor recreatie in het Vechtdal, heeft de deuren geopend.  Swolland komt voort uit AKA Escape Rooms, welke gevestigd was in de Biljartfabriek in Zwolle. Op het nieuwe terrein in het buitengebied van Zwolle is sinds kort de eerste activiteit te boeken, Area038, een escaperoom met als thema de geheime militaire basis van Zwolle. Binnenkort openen er meer activiteiten, waaronder SPLASH! en Nordic Axe Throwing.

”Via onze klanten wisten we dat er behoefte was aan een plek in Zwolle met een dagvullend programma met avontuurlijke activiteiten. Daarop hebben wij besloten om een activiteitencentrum met een breed aanbod te ontwikkelen. Na een lange zoektocht kwamen we in 2017 het perceel aan de Hessenweg 19 in Zwolle tegen, wat perfect paste in onze plannen’’, zegt Reinier van der Wal. Na afronding van het vergunningstraject begin 2022 heeft Swolland begin april de deuren geopend voor het publiek.

Bezoekers kunnen voor en na de activiteiten wat met elkaar drinken in de lounge. De eerste activiteit is een 75 minuten durende escaperoom. Reinier van der Wal: ‘We komen uit de escaperoom wereld, dus het was een logische stap dat onze eerste activiteit een escaperoom werd. Area038 is geïnspireerd door de geheime Amerikaanse militaire basis Area 51. In Area038 worden, naar men zegt, allerlei geheime experimenten uitgevoerd op mensen en er worden buitenaardse wezens vastgehouden, iets wat de overheid in alle toonaarden ontkent.’’

Begin mei 2022 opent Swolland de activiteit Nordic Axe Throwing en kort hierna SPLASH!, een creatieve uitspatting waarbij de deelnemers na het spelen van de activiteit een kunstwerk mee kunnen nemen naar huis. Activiteiten die gepland staan voor de toekomst zijn onder andere bumperbal, een outdoor escaperoom/hindernisbaan, een escaperoom/spookhuis en bordspellen op reuzenformaat.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen