Fotograaf Sandra Fens exposeert in de Stadkamer

Foto: Sandra Fens

Sandra Fens fotografeert normale dingen op een bijzondere manier. Ze exposeert in de Stadkamer Centrum van 1 tot en met 27 februari.

Sandra volgde de opleiding Kreatieve Handvaardigheid aan het VOBK in Amsterdam. Daarna volgde ze Grafische Kunst aan de Kunstacademie in Haarlem. Ze  houdt zich in de meest brede zin bezig met diverse creatieve werkvormen, aanvankelijk vooral met zijde en wolvilten en droge naald etsen, maar de laatste jaren steeds meer met fotografie.

De uitdaging zit vooral in het plaatsen van alledaagse beelden in een eigen perspectief; soms heel herkenbaar, maar soms ook bevreemdend.

Door gebruik te maken van verschillende materialen en druktechnieken is Sandra steeds op zoek naar eigenheid. Canvas, perspex en aluminium zijn materialen waar momenteel mee gewerkt wordt.

Ruim veertien jaar woont Sandra in Zwolle. De meeste foto’s worden genomen tijdens wandel- en fietstochten vanuit huis. Hierdoor heeft deze expositie – de ene keer wat duidelijker dan de andere – een Zwolse signatuur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen