Veel mensen verbaasd over zangbijeenkomst The Presence in Wezenlandenpark

Honderden mensen bijeen bij een zangbijeenkomst The Presence
Foto: Redactie

De zangbijeenkomst van The Presence heeft gisteravond nog wel enige stof doen opwaaien. Op de plek waar zondagmorgen sporters vanwege de coronaregels twee aan twee aan het sporten waren, stonden zondagmiddag enkele honderden mensen te zingen alsof er geen lockdown is.

Wie op de site van The Presence kijkt ziet de opmerking staat dat in overleg met burgemeester Peter Snijders de aanbeveling is om het evenement zoveel mogelijk op youtube mee te kijken. Maar vervolgens staat er ook de oproep om naar het Wezelandenpark te komen. De vraag is of de Presence niet zelf de keuze had moeten maken om het evenement niet door te laten gaan. Maar ook waarom de burgervader het evenement heeft laten doorgaan met alleen die ene voorwaarde.

Inmiddels heeft de SP aangekondigd om vanavond vragen om opheldering te gaan stellen aan Snijders.

U kunt live aanwezig zijn in het Wezenlandenpark in Zwolle (iedereen altijd welkom) of meekijken naar de livestream. Met prachtige liederen en mooie worship door een koor van zangers en aanbiddingsleiders uit de breedte van de kerk van Nederland. De avonden zijn altijd vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig.

U bent zondagmiddag 19 december om 15:00 uur welkom in Park de Wezenlanden in Zwolle! Of luister en bid live of achteraf mee via het YouTube-kanaal van Presence.

Zowel The Presence als de gemeente Zwolle zijn om een reactie gevraagd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen