Leontine Kremers schrijft boek over paardencoaching

Paardencoach Leontine Kremers
Paardencoach Leontine Kremers
Foto: Marjan van Houwelingen

De Zwolse  Leontine Kremers heeft een boek over paardencoaching geschreven. Ze schreef het boek over haar persoonlijke reis met paarden en haar werk als paardencoach. Het boek Door jou te omarmen, omarm ik mezelf is vandaag verschenen.

Leontine Kremers zegt: “Paarden dwingen je om echt te zijn. En er echt te zíjn. Dat doen ze niet voor zichzelf, maar voor de kudde. Zoals ze alles voor de kudde doen. Omdat hun overleven daarvan afhankelijk is.” Als systemisch paardencoach en schrijver vertelt ze over haar  eerste ontmoeting met een paard, en werd ze getroffen door de diepe verbinding en wijsheid die voelbaar was. Sindsdien onderzoekt ze wat het van ons als mensen vraagt om ons met dezelfde diepte en wijsheid te verbinden, aan elkaar en aan het leven.

“In het boek beschrijf ik wat het van ons vraagt om een kudde te zijn. En ik laat met voorbeelden zien dat we meer kuddedier zijn dan we denken. Dat we de kuddewijsheid van paarden ook in onszelf aantreffen.”

Het boek is kwetsbaar en indringend geschreven. Het beschrijft geen theorie, maar de weerbarstige praktijk van leven, leren en groeien. De blik van de paarden volgend biedt het boek een nieuw perspectief op wat het betekent om samen te leven. En een kudde te zijn. Het boek is te verkrijgen via www.wijsgoed.nl/boek en de grote online boekhandels.

Lezing

Op 25 november om 19.30 uur geeft Leontine een lezing over haar werk in de Stadkamer, in het kader van het thema ‘Leven lang ontwikkelen’. Je kunt bij de lezing ook haar boek kopen en eventueel laten signeren. Aanmelden voor de lezing via de website van Stadkamer: www.stadkamer.nl/agenda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen