WaardeRing Pop-Up Fest laat het nieuwe normaal van hergebruik zien in de oude IJsselcentrale

Foto:

WaardeRing Pop-Up Fest laat in de oude IJsselcentrale het nieuwe normaal van hergebruik zien op 25 september. Dan wordt het WaardeRing Pop-Up Fest gehouden. Het is een inspirerend evenement over mensen en materialen, waarde en herwaardering, hergebruik en recycling. Verschillende bedrijven uit de regio demonstreren hun innovatieve circulaire producten en diensten.

Het centrale begrip van het Pop-Up Fest is circulariteit. Circulaire economie is het tegenovergestelde van wegwerpeconomie. Er is nu eenmaal geen oneindige hoeveelheid materiaal op aarde. Als je afval niet ziet als afval, maar als grondstof voor nieuwe producten, gaat er een wereld voor je open. Tijdens het Pop-Up Fest krijg je kruiwagens vol inspiratie op het gebied van circulariteit. Wij denken groot met plastic-recyclemachines en plasticvangers in de IJssel. Maar circulariteit is ook dicht bij huis: met alle spullen die je koopt, gebruikt en weg doet kun je impact maken. Op het Pop-Up Fest schudden we het stoffige imago van hergebruik van ons af. Ontdek het nieuwe normaal van hergebruik!

Op het Pop-Up Fest kun je ook luisteren naar Trash Talks over duurzaamheid en gedragsverandering of unieke Vintage voorwerpen scoren van de schatkamer. De entreeprijs voor dit alles? Een lege shampoofles om ter plekke te recyclen.

Het WaardeRing Pop-Up Fest wordt gehouden op het terrein van de oude IJsselcentrale in Zwolle-Zuid. Navigeer naar de IJsselcentraleweg en volg vervolgens de bordjes naar Pop Up Restaurant Bennies. In verband met corona houdt men de drukte in de gaten dus kom op tijd om zeker te zijn dat je naar binnen kunt. Het Waardering Pop-Up Fest duurt van 12.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor alle informatie en het volledige programma op www.waarde-ring.nl/pop-up-fest.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden