Futureproof zet dromen van ondernemende jongeren tussen 16 en 27 jaar om in actie

Foto:

Het is nog maar een maand geleden dat Futurproof van start is gegaan.  Het geeft jongeren de mogelijkheid om aan je eigen toekomst te bouwen.

Een toekomst die  mooier, socialer en duurzamer is. Daar kun jij aan bijdragen! Jij kunt de plastic soep in de oceaan aanpakken. Jij kunt een oplossing bedenken om jouw wijk groener te maken. Ben je creatief en wil jij  duurzame kleding ontwerpen: alles kan! Of je nu ondernemer wilt worden of niet, iedereen kan op ondernemende wijze impact maken.Het DIY (Do It Yourself) programma is voor iedereen van 16 tot en met 27 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. Die zijn/haar talenten wil ontwikkelen en ondertussen de wereld wil verbeteren. Klinkt ambitieus en dat is het ook! Iedere week ontmoeten de deelnemers elkaar op een vaste programmadag.  Er zijn workshops en challenges en men gaat in de praktijk aan de slag.

Wil jij een carrière die echt bij je past én bijdraagt aan een mooiere toekomst? Dus geen saaie kantoorbaan, maar flexibel en onafhankelijk jouw eigen weg bepalen. Met de gratis training van Futureproof zet je jouw dromen om in actie. Je bouwt aan je persoonlijke en professionele vaardigheden, werkt je eigen startup-idee uit of je maakt impact bij een
bestaande organisatie. Goed voor je CV en goed voor jou!

Futureproof bestaat uit een team van zes verschillende organisaties en sociale ondernemingen en is onderdeel van het actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Samen hebben wij het programma Futureproof bedacht en voeren de programma’s met elkaar uit. Mooi voorbeeld van samen sterk.

Meedoen is gratis, gemotiveerd zijn is voldoende. Het kost 8 tot 12 uur per week. De start is in oktober en is ook te volgen in Zwolle, maar ook flexibel vanuit huis via Futureproof Online!

Donderdag  9 september en maandag 27 september om 19.30 uur zijn er online informatieavonden waar alles wordt verteld over Futureproof

Meer informatie en aanmelden kan via www.AreYouFutureproof.nl

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen