Yvonne Sprick geeft gratis loopbaancoaching voor Zwollenaren in de Week van de Loopbaan

Yvonne Sprick, loopbaancoach
Yvonne Sprick, loopbaancoach
Foto: Yara Dragt

Gratis loopbaancoaching voor Zwollenaren in de Week van de Loopbaan kan tussen 13 en 17 september bij de Zwolse loopbaancoach Yvonne Sprick. Mensen die niet lekker in hun vel zitten op hun werk, worstelen vaak met de vraag: wat wil ik dan wel? Vaak weet men niet goed hoe hierachter te komen, laat staan waar zij moeten beginnen.

Yvonne Sprick: Mensen die worstelen met vragen over hun werk ervaren stress, hoge(re) werkdruk, voelen zich onzeker of leggen de lat voor zichzelf heel hoog. Om mensen te stimuleren met hun loopbaanvraag aan de slag te gaan is het in heel Nederland van 13 tot en met 17 september De Week van de Loopbaan.”

“Ik zie veel ambitieuze professionals die geen energie krijgen van hun werk. Perfectionisme, stress, ontslag, het willen ontdekken wat er nog meer mogelijk is of een carrièrestap willen maken: het kan allemaal een reden zijn om eens in gesprek te gaan met een loopbaancoach. In de loopbaantrajecten die ik aanbied, ontdekken mensen onder andere wat hun talenten zijn, wat zij precies willen en hoe zij zichzelf kunnen profileren. Ik nodig hen uit om te dromen en om leiderschap te tonen. Ik begeleid ze graag naar werk waar ze echt blij van worden. Vaak krijg ik terug dat mensen in de loopbaantrajecten meer zelfvertrouwen hebben gekregen en keuzes kunnen maken waar zij echt achter staan. Daar doe ik het voor!” vertelt Yvonne Sprick.

Gemotiveerde mensen die hun talenten optimaal kunnen inzetten op hun werk gaan niet alleen met meer plezier naar hun werk, maar zijn ook bepalend voor het succes van de organisatie waar zij werken. Zo zijn zij productiever en melden zich minder vaak ziek. Als medewerkers lekker in hun vel zitten en hun werk goed kunnen combineren met thuis, heeft de hele organisatie daar baat bij.

“Als je niet op je plek zit op je werk, ga dan eens bij jezelf na wat het jou nog mag kosten tot het beter wordt. Hoe lang ga je dit nog volhouden? Besef dat je zelf het stuur van je loopbaan in handen hebt. Als je in beweging komt, ontstaat er nieuwe energie. Je hebt er zelf invloed op. Deze week is een mooie kans om eens in gesprek te gaan” aldus Sprick. Zowel particulieren als werkgevers worden dan ook uitgenodigd om kennis te komen maken. “Ik vind het belangrijk dat werkgevers en werknemers op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met een loopbaanprofessional. Daarom werk ik graag mee aan de Week van de Loopbaan.”

De Week van de Loopbaan wordt georganiseerd door Noloc, de beroepsvereniging van loopbaancoaches. Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen werknemers en werkgevers met een loopbaanprofessional van gedachten wisselen over loopbaanvragen en mogelijkheden. Geïnteresseerden kunnen kosteloos een afspraak maken voor een coachgesprek met Yvonne Sprick. De afspraak vindt plaats op haar praktijk in de binnenstad van Zwolle of online. Een afspraak maken kan via haar website: www.yvonnesprick.nl,  mail naar  [email protected] of scan de QR-code.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen