De zomer op 27 augustus skatend afsluiten met de Night Skate Zwolle

Lekker skaten door Zwolle
Foto: Night Skate Zwolle

De zomervakantie afsluiten kan op een mooie manier, met de Night Skate Zwolle. Op 27 augustus vertrekt om 19.39 uur een peloton skaters vanaf het Wezenlandenpark voor een rit door Zwolle-Zuid.

Onder begeleiding van verkeersregelaars en met geweldig muziek wordt er geskated via Zwolle-Zuid naar de Zwolse dijk. Iedereen die kan skaten is van harte welio om mee te doen.  Dit jaar zijn er nog twee keer Night Skates Zwolle, er zijn er al vijf geweest. De laatste skateavond is op 17 september, dan begint zo ongeveer de herfst. Wie geen skates heeft maar wel graag mee wil, Lindenholz uit Rouveen stelt skates en helmen beschikbaar. Omdat veiligheid belangrijk is, is een helm verplicht. Ook moet er worden ingeschreven. Dat kan via www.nightskatezwolle.nl/inschrijven

Tijdens het verzamelen in Park de Wezenlanden en tijdens de pauze moet er 1,5 meter afstand worden gehouden. Tijdens het skaten is dat niet verplicht. Niet deelnemen wie de afgelopen vier weken positief is getest op corona of in die periode klachten heeft gehad zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, reuk- of smaakverlies.

Meer weten? Check de site www.nightskatezwolle.nl of de Facebook pagina.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden