Zwolle kent inmiddels vier planten- en stekjesbiebs

De stekjesbieb van The Blooming Garden
Foto: The Blooming Garden

Ruilen is tegenwoordig het nieuwe kopen. Er zijn al talloze miniboekenbiebjes in Zwolle, maar tegenworden worden ook planten en stekjes worden volop geruild. Zwolle heeft inmiddels vier planten- en stekjesbiebs.

De vier biebs zijn te vinden aan de Radewijnstraat 49 (The greenhouse), Dennenstraat 22 (Blijekast), Rembrandtlaan 3A (The blooming gaden) en Akeleiweg 22 (Het Plantenkabinet). Er zijn al veel mensen die inmiddels de plantenbiebs weten te vinden en er worden volop planten en stekjes geruild.

Het Plantenkabinet opende al in mei. Er wordt inmiddels ook al aardig ‘gehandeld’ Wie planten en stekken over heeft is welkom om ze te brengen. Het aanbod kan nog wel worden uitgebreid.

Op 15 juli opende de Blooming Barden aan de Rembrandtlaan. Wie leuke stekjes of plantjes wil ruilen kan dat doen in het halletje van @thehairgardenzwolle. De openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van de salon. Wie niet kan ruilen, maar wel een leuk stekje mee wil nemen van een donatie achter laten.

Een paar weken eerder opende de Blijekast aan de Dennenstraat.  Daar zijn de afgelopen dagen leuke plantjes bij gekomen.

Kijk op facebook:

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden