Moutbierfestival begin juli in het Wezenlandenpark

Gezelligheid tijdens het moutbierfestival in het Wezenlandenpark
Foto: Moutbierfestival

Het Bierfestival Mout komt deze zomer voor het eerst naar Zwolle, Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juli maken Zwollenaren kennis met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek, activiteiten en meer. Mocht het festival onverhoopt niet door kunnen gaan, krijgen ticketkopers het aankoopbedrag (exclusief servicekosten) terug.

Het is de eerste keer dat het speciaalbierfestival in Zwolle plaatsvindt. Eerder vonden er al uitverkochte edities plaats in steden als Nijmegen, Tilburg, Arnhem en Enschede. In Zwolle wordt het Wezenlandenpark omgetoverd tot de gezelligste biertuin van Zwolle. Een editie waarin bijzondere smaken, lekkere muziek, een gemoedelijke sfeer en jong en oud elkaar eindelijk weer kunnen ontmoeten in de zomerzon. Met meer dan 200 verschillende bieren op het menu en ruim 20 persoonlijk aanwezige brouwerijen, is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen. Naast speciaalbier vind je op het festival tal van activiteiten waaronder tafelvoetballen, brouw demonstraties, proeverijen en een uitgebreid muzikaal programma.

“We vinden het fantastisch om voor de allereerste keer met Mout Bierfestival in Zwolle neer te strijken. Na een heftig jaar dat we vooral binnen en thuis hebben doorgebracht, kijken wij ernaar uit om erop uit te gaan en samen te proosten op het leven”, zegt Tinus Weijkamp, organisator van het festival.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap en daarnaast allerlei specials op fles en op blik in het assortiment. Daarnaast kunnen bezoekers op een speciaal muziekprogramma rekenen met een brede selectie aan genres waarin alles van vergeten hits tot boogie, jazz en wereldmuziek een plekje heeft. Tussen de bierbedrijven door is er van alles te beleven: Ook dit jaar vinden er bijzondere proeverijen plaats onder leiding van de gerenommeerde internationale bier-sommelier Arvid Bergström, kunnen bezoekers tafelvoetballen en is er een speciaal kinderprogramma. Ook staan er een handvol foodtrucks voor de vega’s en de vleeseters, zodat bezoekers geen moment honger hoeven te hebben.

Mout Bierfestival 2021 wordt ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo kunnen bezoekers tijdslots reserveren (variërend van minimaal 4,5 tot maximaal 6 uur), is het terras ruim opgezet, worden bezoekers aan tafel bediend en kunnen ze alleen contactloos of met PIN betalen.

Tijdslot-tickets voor Mout Bierfestival 2021 kosten €7,50,- (exclusief €1,50 servicekosten). Er is ook een beperkt aantal Early Beer Tickets verkrijgbaar voor €5,50 (exclusief €1,50 servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden