Soroptimistclub Isalania verrast Single SuperMom met cheque

Ada Meurs en Heleen Gansekoele van Isalania (links) overhandigen de cheque aan Ellen Meijer en Guillaine Kalanga.
Foto: Soroptimistclub Isalania

Single SuperMom coördinator Ellen Meijer en oud-deelnemer Guillaine Kalanga kregen een cheque van € 2000 van Ada Meurs en Heleen Gansekoele van Soroptimistclub Isalania. Ellen Meijer geeft aan dat het geld is bestemd om het vervolg op de trainingen Durven Doen! in Zwolle mogelijk te maken.

“Single SuperMom geeft de succesvolle trainingen Durven Doen! om alleenstaande moeders te helpen hun dromen en doelen te bereiken en om ervoor te zorgen dat ze minder bezig zijn met overleven. Met zeven trainingen en ontmoetings- en netwerkmomenten werken moeders stap voor stap aan nieuw toekomstperspectief. In het najaar van 2021 wil Single SuperMom in Zwolle starten met een nieuwe groep moeders. Voor het werven van een nieuwe groep moeten evenementen georganiseerd worden en daarvoor is deze bijdrage heel welkom”, benadrukt Ellen Meijer.

Een project als Single SuperMom sluit naadloos aan bij het doel van het Soroptimisme. Soroptimisten, een wereldwijd vrouwennetwerk met 72.000 leden in 120 landen, zetten zich in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren. Dat doen zij door lokaal, landelijk of internationaal projecten te ondersteunen. Club Isalania is voornamelijk actief in Zwolle en Kampen.

Stichting Single SuperMom biedt ondersteuning aan alleenstaande moeders en hun kinderen door het hele land. Het doel is het versterken van de sociaaleconomische positie, het welzijn én het netwerk van alleenstaande moeders. Heb je interesse in de trainingen mail naar [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden