VersLokaal De Buurman geopend in hartje Zwolle

Verswinkel de Buurman is geopend aan de Vispoortenplas
Foto: De Buurman

Verslokaal de Buurman heeft de deuren geopend in het centrum van Zwolle. Wethouder René de Heer opende de nieuwe winkel aan de Vispoortenplas.

De trotse eigenaar Jeroen Stegeman zegt: “Het is ons gelukt! Ons doel is gehaald en dat hebben we kunnen doen met heel veel hulp en enthousiasme van ons personeel, onze lokale leveranciers en lokale bouwers. En laten we onze klanten niet vergeten, want zonder de vraag naar een gezonde en betere wereld gaat het natuurlijk niet lukken. We moeten het toch samen doen! Een eerlijk voedselsysteem begint bij jezelf!”

In een mum van tijd, is het pand aan de Vispoortenplas 4, omgetoverd tot het ideaalbeeld van eigenaren Jeroen en Marloes Stegeman uit Raalte. Met dit VersLokaal willen zij nóg meer mensen laten genieten van gezond eten en de bewustwording van de korte voedselketen vergroten. Zij kunnen dit realiseren door een reële prijs voor de boeren & telers én een eerlijk, gezond en puur product aan de consument aan te bieden.

Door de wensen en levensstijl van klanten goed te blijven volgen, is De Buurman continu in ontwikkeling. Zo is het assortiment uitgebreid met nog meer Vega producten, verse To Go items en worden er wekelijks nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. In het VersLokaal aan de Vispoortenplas kan je in de lunchruimte (zodra het weer kan) rustig genieten van al dat lekkers.

Nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen zijn te volgen door je aan te melden voor de nieuwsbrief – www.debuurman.nu/nieuwsbrief of ga naar www.debuurman.nu

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden