Frituurloop Zwolle: win jaarvoorraad frikandellen

Foto:
In Zwolle wordt op 6 en 7 maart de culinaire 4 mail, de frituurloop, gehouden. In samenwerking met vijf cafetaria’s wordt een tocht gehouden gehouden door de stad waarbij via quizen frituurprijzen zijn te winnen. De hoofdprijs is een jaarvoorraad frikandellen.
Iedereen die houdt van een leuke wandeling en een lekkere snack kan meedoen aan de Frituurloop. Onder het motto supportyourlocals is er een route uitgezet van zo’n zes kilometer langs de beste cafetaria van Zwolle. Bij elke cafetaria is een andere snack halen en krijgen de deelnemers een formulier met quizvragen waarmee verschillende prijzen zijn te winnen. Met als hoofdprijs: een jaarvoorraad aan frikandellen. Voor de route is er nog één plek beschikbaar voor een horecapartner. Wie als horecapartner wil deelnemen met met de zaak kan een  mail sturen naar [email protected]. Dit geldt naast cafetaria’s en snackbars ook voor kroegen die een frituuroptie hebben.
De Frituurloop heeft beide dagen twee shifts. De eerste shift start om 12:00 uur en de tweede shift start om 15:00 uur. Opgeven kan via https://deculinaire4mijl.nl/product-categorie/de-frituurloop/ Aanmelden voor de wandeling kost € 4,00 per deelnemer. Dit is inclusief quiz en korting op de snacks en drankjes.Vanwege de maatregelen omtrent corona is er momenteel een maximum van twee personen per aanmelding.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen