Burgemeester Peter Snijders test positief op corona: blijkt weer dat we het virus niet moeten onderschatten

Burgemeester Peter Snijders
Foto: Gemeente Zwolle

Burgemeester Peter Snijders is positief getest op corona. Afgelopen weekend kreeg de Zwolse burgervader lichte verkoudheidsklachten en is daarna direct in thuisquarantaine gegaan.

Gisteren heeft de burgemeester van Zwolle, tevens voorzitter van de Veiligheidsregio IJsselland, een Covid-19 test laten afnemen en vanmorgen viel het verdict dat hij positief testte. De burgemeester blijft voorlopig thuis om uit te zieken. Zijn werkzaamheden worden overgenomen door zijn plaatsvervangers.

”Ik blijf samen met mijn gezin thuis totdat ik geen symptomen meer heb en hersteld ben. Op dit moment voel ik me relatief goed en heb ik alleen wat lichte verkoudheidsklachten. Mijn taken worden overgenomen door prima collega’s, zodat het werk voor de stad en regio gewoon door kan gaan.”

Burgemeester Peter Snijders: “Ondanks de voorzorgsmaatregelen blijkt maar weer dat we het virus niet moeten onderschatten. Ik ben blij dat ik mij snel heb laten testen en hierdoor weet waar ik aan toe ben. Daarbij doe ik bij deze ook de oproep om je vooral te laten testen, ook bij de geringste klachten.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden