Grote Kerkplein extra parkeerlocatie voor kort parkeren voor collect van je online bestellingen

Foto:

Het Grote Kerkplein is vanaf vandaag een extra parkeerplaats om online bestellingen af te halen in de winkel. Parkeren mag 30 minuten parkeren met een blauwe parkeerkaart.

Vandaag mogen online bestellingen worden afgehaald in de winkels, het zogenaamde click en collect-principe.  Niet-essentiële winkel blijven fysiek voorlopig nog gesloten. Om klanten van de Zwolse middenstand tegemoet te komen en hun de mogelijkheid te bieden om dichtbij winkels te kunnen parkeren, is het mogelijk om (met uitzondering van vrijdag tijdens de markt) op het Grote Kerkplein 30 minuten te parkeren voor het ophalen van bestellingen of het afhalen van maaltijden. Daarnaast zijn uiteraard ook de reguliere parkeerplekken beschikbaar.

Het is niet toegestaan om de auto op andere plekken dan de regulieren parkeerplekken of het Grote Kerkplein te parkeren. Zo worden onveilige situaties voorkomen en wordt er voor gezorgd dat het stadscentrum voor zowel bezoekers, inwoners als ondernemers een veilige en toegankelijke plek blijft.

De Rijksoverheid heeft een aantal voorwaarden opgesteld voor het ophalen van bestellingen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden