Jacco Vonhof opent nieuwe praktijk Paola Pisu

hypno-coach Paola Pisu en Jacco Vohof heffen het glas
hypno-coach Paola Pisu en Jacco Vohof heffen het glas
Foto: Jennifer Delano

Voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof heeft samen met hypno-coach Paola Pisu haar praktijk in het Zwolse kantoorgebouw ‘De Verbinding’ geopend. Pisu is huurder van het eerste uur en trok tijdens de tweede lockdown met haar hypno- en coachpraktijk in dit gebouw. De Verbinding is onderdeel van het bedrijventerrein van de Creatieve Coöperatie aan de Grote Voort in Zwolle.

Om meer mensen online of op locatie te kunnen helpen volgens de coronarichtlijnen, koos Pisu om een praktijkruimte in te richten voor haar bedrijf Ombra della Terra. De keuze voor de Grote Voort was hierbij snel gemaakt. Voorzitter Jacco Vonhof van MKB Nederland en andere klanten van Pisu zijn vol lof over het huren van praktijkruimte in deze tijden. “Het is een sterk staaltje omdenken om juist in deze tijd te investeren in uitbreiding en zichtbaarheid.”

Paola Pisu heeft een praktijk voor hypno-coaching en workshops voor bedrijven, online of op locatie.

Paola Pisu geeft al twintig jaar trainingen en workshops aan organisaties als ABN Amro, Cito en de provincie Gelderland. Ze is sinds 2003 gecertificeerd coach/counselor en daarnaast hypnotherapeut. “In mijn werk geef ik directeuren en werknemers meer zelfvertrouwen en werken we aan vitaliteit. Daarbij staan de doelen en de toekomst van mens en organisatie altijd centraal. Door focus en concentratie ontstaat duidelijkheid over de volgende te nemen stap”, zegt Pisu.

Pisu: “Dit bedrijventerrein onderscheidt zich door het hergebruik van gebouwen en geeft zo praktisch invulling aan het duurzame gedachtegoed. Diverse startups en creatieve ondernemers sluiten zich aan bij dit sympathieke initiatief, gericht op duurzame groei. Een plek waar ik me als een vis in het water voel.”

Hypno-coaching voor ondernemingen

Onderneemster Paola Pisu heeft Italiaanse roots, maar is geboren en getogen in Nederland. Vanaf haar studietijd woont en werkt zij in Zwolle. Als hypno-coach helpt zij ondernemingen. Ze legt uit: ”Het gereedschap ‘hypnose’ is een prachtige aanvulling op coaching & counseling. Het geeft veel sneller resultaat en dat past precies bij de vraag in deze tijd.” Vanuit het net geopende kantoorpand ‘De Verbinding’ wil zij dit jaar honderd ondernemers en ondernemingen vooruithelpen met trainingen en individuele coachsessies.

Kantoorgebouw De Verbinding

Het nieuwe kantoorgebouw De Verbinding in Zwolle is onderdeel van het bedrijventerrein van de Creatieve coöperatie. Voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof en huurder van het eerste uur, hypno-coach Paola Pisu, openden hier haar nieuwe praktijk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen