Trainen als een profvoetballer bij Be Quick’28

Het trainen volgens de Wiel Coerver-methode levert succes op
Foto: Be Quick'28

Welke jonge voetballer droomt nou niet om te trainen als een profvoetballer? Deze droom wordt werkelijkheid tijdens de jeugdvoetbaldagen bij Be Quick’28. Van 24 tot en met 26 februari kunnen alle kinderen van vijf tot en met vijftien jaar hieraan deelnemen.

Van keeper tot spits en van rechtsback tot linksbuiten, iedereen is welkom. De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Kinderen kunnen zich inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen door te gaan naar https://www.jeugdvoetbaldagen.com/meld-je-nu-aan

Iedereen mag zich aanmelden, men hoeft dus geen lid van een bepaalde (voetbal)vereniging te zijn. Het is ook mogelijk om met vrienden of trainingsmaatjes in dezelfde groep terecht te komen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden