www.tulipsbycootje.nl: verse bos tulpen op tafel rechtstreeks van de kweker

Schitterende tulpen zijn online te bestellen
Foto: Eigen foto

Een verse bos tulpen rechtstreeks van de kweker, dat kan via www.tulipsbycootje.nl van Koomen Bloembollen uit Ens.

ADVERTORIAL

Koomen Bloembollen is een familiebedrijf. Het is inmiddels al de derde generatie in de bloembollensector en de vierde generatie is in aantocht om de familietraditie voort te zetten. Koomen Bloembollen kweekt tulpen, gladiolen en eerstejaars plantuien. In de winter is men druk bezig in onze broeierij. ”Wij broeien heel veel verschillende kleuren tulpen. Deze tulpen gaan naar de veiling of naar bloemenwinkels. Er staat natuurlijk ook een kraam bij ons aan de Kamperzandweg 11 in Ens, zoals ieder jaar. Maar dit jaar zijn de tulpen zelfs ook online te bestellen via www.tulipsbycootje.nl.”

Lentekriebels

”Als de eerste voorjaarsbloeiende bloembollen weer boven de grond verschijnen, beginnen bij ons de lentekriebels. Na lange, donkere winterdagen geven vroege voorjaarsbloeiers een prachtig lentebeeld waar iedereen blij van wordt in de huiskamer. Door de coronamaatregelen kunt u toch genieten van tulpen op de vaas. Ook voor de vroege voorjaarsbloeiers kunt u bij ons terecht. Deze verkopen wij van september tot december in onze winkel, maar ook online”, zegt de familie Koomen.

Bestellen

Wie tulpen wil bestellen kan dat snel, eenvoudig en veilig online doen in de webshop van Koomen Bloembollen. Kies de gewenste bossen/abonnement en plaats deze eenvoudig in uw winkelwagen. Nadat de betaling is voldaan is de bestelling voltooid. Binnen een paar dagen zijn de tulpen thuis en kunt men meteen genieten van dat heerlijke uitzicht. Wie van een mooie bos tulpen op de vaas wil genieten kan het beste langskomen bij de kraam aan de Kamperzandweg 11 in Ens of op de website.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen