Hobbymodel Ismi uit Zwolle strijdt om titel Miss 50 plus

50+-model Ismi Avci wil nog een keer in Playboy
Foto: Eigen foto

Ismi Avci uit Zwolle is in de strijd verwikkeld om de titel van Miss 50 plus, een verkiezing die wordt gehouden door De Couturekrant, de eerste modesite van Nederland. Het is voor Ismi van belang om veel likes te verzamelen om bij de drie finalisten te komen.

Ismi (53) heeft een passie voor modellenwerk en ze heeft een missie. ”Niet iedereen heeft een maatje 38 en al die regels dat je na je 28e geen fotomodel kunt zijn is de reinste flauwekul.Ik ben nu in de vijftig en zie er prima uit. Maar voor fashionshoots en ook de Playboy ben je afgeschreven. Ik heb een beter lijf dan menig 18-jarige.”

Daarom doet ze mee aan de Miss 50 plus om te laten zien dat vijftigers prima mee kunnen doen er nog goed uit zien. De verkiezing behelst dat de deelneemsters zoveel mogelijk likes moeten verzamelen. Ismi staat inmiddels in de top vijf, maar wil via een tussensprint toch nog bij de beste drie deelneemsters zien te komen. Er is veel concurrentie voor deze verkiezing. Grootste concurrenten van Ismi zijn twee Belgische vrouwen die aan kop liggen.

  • Voor het liken van het profiel van Ismi ga naar facebook

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden