Zwols project Vuurkracht voor jongeren met zorgen over corona en negatieve gevoelens

Project Vuurkracht voor jongeren van 17 tot 25 jaar
Foto: Travers Welzijn

Speciaal voor jongeren met zorgen over corona of het ervaren van negatieve gevoelens is het project Vuurkracht dat in februari wordt ingezet.

“Dat jongeren zich zorgen maken over onderwerpen zoals school, familie of werk is heel begrijpelijk”, vertelt Arend Jan, jongerenwerker bij Travers Welzijn. Samen met zijn team geeft hij uitvoering aan het project Vuurkracht, waarin jongeren gedurende tien weken buiten aan de slag gaan met verschillende thema’s. “Wij zien bij andere jongeren dat het helpt om door middel van buitenactiviteiten, zoals kanoën en vuur maken, aan de slag te gaan met deze vragen. Het is laagdrempelig en je bent lekker bezig. Daarnaast is het ook gewoon fijn om weer wat mensen om je heen te hebben en je verhaal kwijt te kunnen.”

Het programma start op 18 februari en vindt vervolgens iedere donderdagmiddag, tien weken lang, plaats van 13.00 tot 16.00 uur bij Wijkboerderij de Klooienberg (coronaproof). Er is plek voor maximaal acht jongeren tussen de 17 en 25 jaar. Wil jij meedoen? Meld je dan voor 29 januari aan bij Arend Jan Poelarends via 06-36489568 of [email protected] of kijk voor meer informatie op www.vuurkracht.com.

Vuurkracht wordt in deze vorm eenmalig zonder eigen bijdrage aangeboden dankzij de hulp van verschillende fondsen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden