Jannemarie Kaptein schrijf Rain in september, geschreven door de ogen van depressie

Jannemarie Kaptein
Foto: Eigen foto

Rain in September, het nieuwe boek van Jannemarie Kaptein uit Zwolle is verschenen. Deze gedichtenbundel is door de ogen van depressie geschreven.

”Heb je ook weleens van die rot dagen waarin alles lijkt tegen te zitten. Je voelt je misschien wel somber en alleen. Iedereen heeft mindere dagen, maar de jouwe lijken vaak vermoeiender dan die van de anderen. Je kunt er met niemand echt goed over praten en je weet niet waar je met die gevoelens heen kunt. Misschien dat je in dit boek wel herkenning voelt en je eindelijk niet meer het gevoel hebt dat je de enige bent. Er over praten hielp voor mij niet altijd en dus heb ik het voor je uitgeschreven”, zegt Jannemarie Kaptein.

Jannemarie is een 20-jarige vrouw, die voor een lange tijd depressief is geweest. Ze verwerkte haar pijn en verdriet op een kunstzinnige manier. Ze begon al met schrijven toen ze zeven jaar was en schreef dan verhaaltjes voor haar vader en moeder. Na mate ze ouder werd, werden de verhalen beter en zelfs zo goed dat ze het besloot uit te geven. Naast het schrijven studeert ze nog als persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen en wil uiteindelijk juf worden. Ze geniet ervan om de ander een handje te helpen of een hart onder de riem te steken.

Boekgegevens

Rain in September – Door de ogen van depressie
Auteur:  Jannemarie Kaptein
Aantal pagina’s:  38
ISBN:  9789464039030
Geïllustreerd:  ja
Verkoopprijs:  € 14,99
Uitvoering: Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Kampen Hattem

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden