Zwolle here we come!

21 december opent Play Padel Club haar deuren in de IJsselhallen in Zwolle, daarmee is het met 6 indoor banen de grootste Padelclub van Zwolle. Sporten in de IJsselhallen zal voor veel Zwollenaren voelen als een unieke beleving, dit is dan ook waarom Play Padel Club voor deze locatie heeft gekozen.

Gratis Padellen?

Om alle Zwollenaren kennis te laten maken met Padel en de nieuwe padelbanen in de IJsselhallen heeft Play Padel Club er voor gekozen om de eerste twee weekenden na de opening de baanhuur gratis te maken. Dit gaat om de weekenden van 26-27 december en 2-3 januari. Het boeken van een baan kan eenvoudig via de website van Play Padel Club of de app Playtomic.

Play Padel Club

In een sportklimaat waar verenigingen en sportbonden hun ledental zien dalen, knalt Padel er deze dagen bovenuit. Het is laagdrempelig, sneller, socialer en voller van energie dan andere balsporten. En het beste nog van alles? Bij Play Padel club zijn  hebben wij geen lidmaatschap en kun jij spelen wanneer jij en je vrienden/vriendinnen het uitkomt!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden