Grootschalige YouTube Live-kerstproductie in de kerstnacht van The Blessing Zwolle

Foto: The Blessing Zwolle

De kerstnacht van The Blessing Zwolle wordt dit jaar op een unieke manier gehouden. The Blessing Churches presenteren vol trots een moderne en spectaculaire twist op kerstnacht. Speciaal dit jaar beschikbaar voor iedereen op YouTube Live. Met upbeat en originele muziek, gezelligheid en oogverblindende beelden, komt de ervaring van kerst tot leven als nooit tevoren

Sinds de eerste Christmas Celebration in 2016 in The Blessing Utrecht, trekt dit jaarlijkse event honderden families en gezinnen voor een gezellige avond uit. Na het succes van het event afgelopen jaar in The Blessing Den Haag, werden nieuwe plannen meteen in gang gezet voor kerst 2020. Helaas kon door het COVID-19 virus het geplande event (inclusief bijna 100 zangers) niet op dezelfde wijze doorgaan. Het team kreeg een nieuwe uitdaging en pakte die met beide handen aan. Kerstmis 2020 mag niet zomaar voorbijgaan. Wat het resultaat is geworden, is ver boven onze dromen: een unieke kerstshow van circa 1 uur en 15 minuten, beschikbaar voor de hele wereld. Een verwenning voor de ogen, oren en het hart.

Nu we niet bij elkaar kunnen komen met familie en vrienden, is het dit jaar extra belangrijk blijdschap en liefde met elkaar te delen. Kijk naar Our Christmas Experience en vergeet – voor een moment – alle problemen, terwijl we dit jaar afsluiten met een glimlach op ons gezicht. Geniet samen met je familie en vrienden van Kerstmis en ontmoet elkaar in de live chat. Hier zullen gedurende de avond ook unieke giveaways zijn. Doe mee en win!

‘Stap in de wonderlijke wereld van Kerstmis met deze oogverblindende show vol avontuur, verwondering en vrolijkheid van dit speciale seizoen. In een spectaculaire YouTube Live productie wordt kerst een verwenning van de zintuigen. Geniet van een heerlijke avond met vrienden en familie en stap in Our Christmas Experience.’

Gefilmd in The Blessing Vlaardingen, Nederland, onder strikte COVID-19 richtlijnen opgesteld door de Rijksoverheid. Alleen te zien op YouTube Live.

Datum: 24 december 2020 | 20:00 uur CET

Duur: circa 1 uur en 15 minuten

Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Genre: Familie, Avontuur, Feel-good, Musical

Kampen Hattem

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden