Uniek: Zwols exclusief diner gewoon thuisbezorgd!

Johan van Marle (Uitgekookt) en Thérèse en Jonnie Boer (Librije)
Johan van Marle (Uitgekookt) en Thérèse en Jonnie Boer (Librije)
Foto: Uitgekookt

Jonnie & Thérèse Boer van restaurant De Librije zijn een revolutionaire samenwerking aangegaan met Maaltijdservice Uitgekookt. Een culinaire dinerbox met Jonnie’s gerechten, Thérèses wijn en de service van Uitgekookt. Geen dure rekening, maar betaalbaar voor bijna elke Nederlander.

Volgens sterrenchef Jonnie Boer zorgt de kwaliteit van de gerechten in deze box voor een ware smaaksensatie. “Pure ingrediënten, spannende specerijen en bijzondere smaakcombinaties” zitten er in deze dinerbox. “Perfect om op een koude decemberavond met z’n tweeën van te genieten. Zeker in dit tijdperk waarin de restaurants helaas gesloten zijn”.

Eigenaar van Uitgekookt Johan van Marle deelt de passie voor koken met Boer. Een smaakvolle samenwerking tussen pioniers uit de regio Zwolle met een passie voor eten was dan ook zo beklonken. “We merkten in het zoekgedrag van consumenten dat er een grote behoefte was aan exclusieve maaltijden voor in de decembermaand. Hier zijn we samen met Jonnie & Thérèse Boer op ingesprongen. Jonnie & Thérèse in de rol als chef en wij als uitvoerder. De lijnen staan roodgloeiend en de boxen waren het eerste weekend binnen no time uitverkocht”, aldus Van Marle.

De maaltijdservice business groeit momenteel hard door. Een forse stijging in bezorgde maaltijden in 2020 is het gevolg. Volgens Van Marle komt dit onder andere door gesloten restaurants en het drukke (gezins)leven: “Behalve dat we als business zelf groeien, zien we ook veel nieuwe klanten die het gevoel van uit eten missen en merken we dat de covid-stress zorgt voor ongezond eetgedrag. Met een maaltijd van Uitgekookt kan je in ieder geval zorgen dat je 2 keer per week gezond eet en hou je meer tijd over”, zegt Van Marle.

  • De dinerbox is exclusief verkrijgbaar in december via Uitgekookt.nl www.uitgekookt.nl/dinerbox en kost €69 per box. De box wordt geleverd op donderdag of vrijdag en is drie dagen houdbaar in de koelkast. De helft van de gerechtjes dienen te worden verwarmd in de oven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen