Man mishandeld door groep jongen: man werd uitgedaagd en door zeven ‘lafbekken’ opgewacht

De politie zoekt zeven man die een man in Aa-Landen molesteerden
Foto: Politie Zwolle

Zeven jongen hebben zaterdagavond rond 23.15 uur een man mishandeld aan de Beulakkerwiede in Aa-Landen. Een buurman van het slachtoffer noemt ze ‘lafbekken’.

”Lafbekken zijn het, het moet niet heel moeilijk zijn om ze te vinden”, zegt een buurman. Het blijkt zijn buurman te zijn, zeg hij facebook. ”Dat groepje etters hebben ‘m uitgedaagd en met 7 man opgewacht in het donker. Toen hem van achteren neergeslagen en geschopt. En waarom? Omdat we hier in de straat met burendag tuintjes hebben aangelegd, met daaromheen paaltjes en een touw zodat men het niet vertrapt. Die kereltjes kunnen het niet laten om die paaltjes uit de grond te trekken, uit verveling. Vinden ze stoer… En als je daar als bewoner wat van zegt, gooien ze een paal achter je rug om tegen je ramen aan. En als je dan naar buiten komt, wachten ze je op om met zeven jongeren een volwassen man laf in elkaar te slaan..

Getuigen gezocht

De politie zoekt mogelijke getuigen. Een mogelijke getuige is een man die rond dit tijdstip zijn hond uitliet. Hij had nog gevraagd of het slachtoffer hulp nodig had, maar dit was kort voor de mishandeling. Wie getuige is geweest van de mishandeling of de groep jongeren heeft gezien en/of mogelijk namen weet kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.
Vermeld dan het registratie nummer 2020542411 er bij.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden