RRReis wordt stil zoeven met de elektrische bus Syntus

Buschauffeurs zijn al in training voor de elektrische bussen
Buschauffeurs zijn al in training voor de elektrische bussen
Foto: Still video Cyntus

RRReis is de nieuwe naam voor het regionale openbaar vervoer in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. RRReis is één netwerk van betrouwbaar en toegankelijk openbaar vervoer waarmee duurzaam en comfortabel kan worden gereisd.

Vanaf 13 december is RRReis de nieuwe naam voor het openbaar vervoer in Midden-Overijssel. Vanaf die datum is er een nieuwe dienstregeling en worden ook de nieuwe spiksplinternieuwe elektrische bussen ingezet.

De nieuwe bussen zijn elektrisch en daarmee vrij van schadelijke uitlaatgassen. Dit biedt veel voordelen, zoals een betere luchtkwaliteit en gezondere leefomgeving. Daarnaast zijn de bussen een stuk stiller, wat zorgt voor minder geluidsoverlast op busroutes in de regio. Ook bieden de nieuwe bussen meer comfort dankzij faciliteiten zoals wifi, usb-aansluitingen en een elektrische rolstoelplank. Om het elektrische busvervoer mogelijk te maken worden diverse laadstations geplaatst, onder meer een in Zwolle. Deze moderne laadvoorzieningen laden de elektrische bussen tussen de ritten door in snel tempo op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen