SWOL 1894 Junioren schitteren op de NK Estafette 

De zwemteams van Swol 1894 bij het NK
Foto: Swol 1894

Twee junioren zwemteams van Swol 1894 startten tijdens het NK Estafette in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. De Swollenaars schitterden in elke race en noteerden keer op keer nieuwe PR’s. 

Alleen de aller snelste teams mogen meedoen aan de wedstrijden.  De deelnemende teams van Swol 1894 waren samengesteld met zwemmers van 12 jaar en jonger. Ze zwommen samen alle sprintnummers, te weten de 4×50 rug-, school,- wissel, en vrije slag. Natuurlijk allemaal in de snelste opstelling. 

Minioren zwemmer Milan Schutrup nam deel met zijn ploeggenoten Jesse Emming en Diede Veld, beiden Junioren 1. Zij vormden en  samen  met Junioren 2 jongens Robin Schutrup, Nils van Toly en Storm Boxum een geweldig jongensteam. De jongens behaalden in het eindklassement bij de junioren 1&2  een prachtige zevende plaats! 

Bij de meisjes zwommen Junioren 1 zwemsters Amber Admiraal en Fay Boxum samen met de Junioren 2 meisjes Loes Clement, Elien Groothuismink en Esmee Mulder. Dit meidenteam heeft ook laten zien dat ze uitstekend met elkaar kunnen racen en eindigden op een elfde plaats.

Het NK Estafette is de start van een nieuw zwemseizoen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden