PvdA houdt online huiskamercafé over laadpalen

Online huiskamercafé over laadpalen van de PvdA
Foto:

De Zwolse PvdA houdt woensdag 30 september een online huiskamercafé over elektrisch rijden en laadpalen. Mart oude Egbrink vraagt zich namens de PvdA af: “Wat is nodig om elektrisch rijden te bevorderen en daarbij het gebruik van laadpalen toegankelijk te maken voor een veel grotere groep Zwollenaren?”

Elektrisch rijden is een van de middelen om de klimaatdoelstellingen, die de gemeente zichzelf heeft opgelegd, te halen. PvdA-fractielid Mart oude Egbrink constateert juist dat de gemeente op dit moment achterloopt als het gaat over het versnellen van de transitie naar elektrisch rijden en dat inwoners lang moeten wachten op een laadpaal. Hierover gaat het fractielid in gesprek met ervaringsdeskundigen tijdens een online huiskamercafé. Het gesprek draait om vragen zoals: hoe ervaar je de procedure, wat kan er beter, (ver)koop je een auto of wacht je op de paal? En wat kan de politiek hierin betekenen?

De PvdA-fractie wil graag ervaringen en meningen horen. Dus iedereen kan zich aanmelden om mee te doen aan het online huiskamercafé over laadpalen. Stuur een e-mail aan: [email protected]. Dan volgt een link voor het online huiskamercafé.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden