Breng een kinderboek naar Kinderzwerfboekstation de Bolle Minibieb op 30 september

De Bolle Minibieb aan de Diezerhoven
Foto: Sigrid Huisman

De Bolle Minibieb aan de Diezerhoven doet woensdag 30 september mee aan de Nationale Kinderzwerfboekdag. In heel Nederland worden kinderboeken uit zwerven gestuurd. Ook Kinderzwerfboekstation De Bolle Minibieb doet mee! Het is de bedoeling om gelezen kinderboeken naar de minibieb te brengen. Het boek krijgt een zwerfsticker opgeplakt en kan beginnen aan een spannend zwerfavontuur.

De Kinderboekenweek start op 30 september. Kinderzwerfboek, een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp, vindt dat er boeken moeten zijn voor álle kinderen. Lezen is namelijk cruciaal voor de ontwikkeling van ieder kind. Daarom roept Kinderzwerfboekstation De Bolle Minibieb  ouders en kinderen op om op 30 september gelezen kinderboeken te komen brengen. Natuurlijk kan dan ook een boek worden uitgezocht om te lezen en vervolgens weer te laten zwerven. Het boek wat wordt meegenomen kan dan weer in de Bolle Minibieb worden neergezet of door de brievenbus worden gegooid van beheerder Sigrid Huisman (Diezerhoven 6). Dan wordt er voor gezorgd dat het boek een sticker krijgt om het verder te laten zwerven.

  • Voor meer informatie over De Bolle Minibieb, kijk dan op Facebookpagina óf de Instagrampagina van De Bolle Minibieb of scan één van de QR code’s!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden