Welzorg Auto op Maat start verhuur nieuwe rolstoelauto in Zwolle

De Rollenaar is de oplossing voor mensen met een handicap om toch weg te kunnen
Foto: Welzorg Auto op Maat

Welzorg Auto op Maat – onderdeel van Louwman Group – zet de samenwerking met het Sociaal wijkteam van gemeente Zwolle voor de inzet van een rolstoelauto, voort. Voor een dagje uit is De Rollenaar’ – zoals dit speciaal aangepaste model genoemd wordt – te huren voor het gereduceerde tarief van € 50,- per dag.

Inwoners van Zwolle die in een rolstoel zitten en er een dagje op uit willen, of iemand kennen die in een rolstoel zit en diegene een leuke dag willen bezorgen, kunnen per direct bij Welzorg Auto op Maat een rolstoelauto huren. De Rollenaar is een speciaal aangepaste Volkswagen Caddy Maxi met een bodemverlaging en een gehandicaptenparkeerkaart. Welzorg Auto op Maat biedt deze auto aan voor het gereduceerde dagtarief. Voor Zwollenaren met Wmo-voorziening is de Rollenaar zelfs kosteloos te gebruiken, inclusief honderd vrije kilometers. Voor elke kilometer die méér wordt gereden, wordt een bedrag van € 0,20 in rekening gebracht.

Welzorg Auto op Maat

Welzorg Auto op Maat is specialist op het gebied van auto-aanpassingen. Het bedrijf streeft naar optimale mobiliteit voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. “Een groot voordeel van de Rollenaar is het gemak waarmee een rolstoelgebruiker in en uit de auto kan komen. Ook de zitpositie is hoger gemaakt, waardoor de rolstoelgebruiker beter zicht heeft”, aldus Remco Kuipers, Manager Welzorg Auto op Maat.

Reserveren

De Rollenaar is gestationeerd bij de vestiging van Welzorg Auto op Maat aan de Telfordstraat in Zwolle. De auto kan gereserveerd worden via 088-0016717 of mailen naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden