Kachel FM kachelt gewoon door ondanks corona en gaat met de bus toeren door de regio

Kachel FM gaat toeren door de regio
Kachel FM gaat toeren door de regio
Foto: Kachel FM

Kachel FM gaat dit jaar rondtoeren met eigen bus. Er komt geen evenement in Hoonhosrst.  Afgelopen weekeinde is de nieuwe ludieke promotievideo van vriendengroep en muziekweekend Kachel FM online gezet.

Deze veel bekeken video is inmiddels een traditie geworden. In het verhaal van deze video gaan ze op zoek naar alternatieven voor hun tent, omdat ze het niet zien zitten om vanwege de corona op een kleine tent over te gaan. Ondanks dat veel evenementen (moeten) besluiten om in deze tijd niet door te gaan, wil het team Kachel FM toch niet hun feestweekend ongemerkt voorbij laten gaan. Ze hebben een unieke half-open DAF bus gekocht en opgeknapt. Deze bus gaat tijdens het weekend van 18, 19 en 20 september toeren. Vanuit de bus wordt ‘gewoon’ non-stop live radio worden gemaakt, live met beeld uitgezonden via website en app.

Het terras op

De bus zal tijdens de 3-daagse elke dag langs verschillende horeca gelegenheden rijden, waar je van tevoren een tafel kunt reserveren op het terras. De lijst met de plaatsen waar ze komen te staan zal binnenkort op hun Facebook pagina en website worden geplaatst, waarna een plek is te reserveren. Kachel FM voldoet hiermee aan de geldende richtlijnen en hoopt hiermee zo veel mogelijk mensen toch te laten genieten van een weekendje Kachel FM. En de oude plannen voor dit jaar? “Die bewaren we nog even voor volgend jaar”, zo laten de mannen weten.

Webshop

Omdat het dit jaar niet mogelijk is hun t-shirts te verkopen aan de tent, heeft Kachel FM voor het eerst nu ook een webshop voor hun merchandise. Momenteel zijn de unieke Kachel FM 2020 t-shirts al te bestellen, maar binnenkort komen daar meer artikelen bij.

Meer informatie kijk op facebook.com/kachelfm en kachelfm.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen