Sportschool Shaolin Kung Fu opent in Zwolle

Chinese krijgskunst in Zwolle
Foto: Sifu Douwe ter Horst

Sportschool Shaolin Kung Fu opent op 31 augustus de deuren van de nieuwe sportschool voor vechtsport en zelfverdediging. Douwe ter Horst gaat starten met de sportschool om zijn tomeloze passie voor deze krijgskunst te delen.

Kung Fu is brede sport met veel onderdelen en leren de beoefenaars van deze krijgskunst diverse vormen en wapens, zelfverdediging, sparren, grondtechnieken. Ook leert men interne stijlen zoals Chen Taijiquan en Qi Gong. Deze martial art is volgens zeggen al zo’n 1500 jaar oud en ook in 2020 nog volop beoefend.

Chinese krijgskunst

De Chinese krijgskunst is voor jong en oud te beoefenen en ook voor jongens en meisjes, man en vrouw. Douwe ter Horst is een rijkserkend leraar martial arts behaald bij de FOG Federatie Oosterse Gevechtskunsten en gaat deskundig lessen verzorgen in Zwolle. De kernwaarden van het Shaolin Kung Fu zijn gegrond in bescheidenheid.

Demonstraties en workshops

Op de openingsavond van 31 augustus 2020 kan iedereen gratis kijken naar demonstraties en verschillende korte workshops doen onder leiding van Douwe ter Horst zelf. Het wordt een geweldige avond met veel Kungfu en gezelligheid. Wie interesse heeft kan mailen naar [email protected] of bellen met: 06-22410167

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden